IronmanCoach.net » Završena 9. Riječka zimska liga u trčanju


Završena 9. Riječka zimska liga u trčanju


datum: March 2nd, 2013 | autor:

 

Danas se održalo 8. tj. posljednje kolo 9. Riječke zimske lige u trčanju u Kostreni. Po prvi put nakon svih odradenih kola u ovoj sezoni imali smo lijepo i ugodno vrijeme. Pristupio sam ovoj utrci prilicno opusteno jer sam mislio da sam imao dovoljno bodova da sigurno budem prvi u ukupnom poretku.

No ispostavilo se da i nije bilo bas tako, jer sistem bodovanja radi tako da ukljucuje svih 8 utrka; 5 utrka koje najbolje odradite vam se racuna + 3 boda za svaku utrku na kojoj niste najbolje odradili, a oni koji ne odrade ne dobiju niti jedan bod. Tu spadam ja. Ja to nisam znao nego sam saznao kada smo zavrsili utrku. Posto sam mislio imam sigurnu pobjedu isao sam sporije, tocnije pustio sam Kresu Glavasa koji je diktirao tempo cijelu utrku koji je i na kraju pobijedio ispred slovenca Uroša Taksa, a ja sam dosao kao treceplasirani sa desetak sekundi zaostatka ispred pobjednika. Dakako, mogao sam odraditi puno bolje utrku ali danas se nisam sojecao nesto najbolje, vjerovatno zbog akumuliranog umora jer odradujem velike satnice aerobike u posljednje vrijeme na planini i cesti(spremam ultra trail utrke 100 i 118km). Sve u svemu, sretno je po mene zavrsilo jer sam ipak završio kao sveukupni pobjednik 9. riječke zimske lige sa minimalnom razlikom ispred slovenca Uroša Taksa i Kreše Glavaša bez Hendikepa. S Hendikepom ukupnu pobjedu je uvjerljivo odnio Krešo Glavaš i ovom prilikom mu cestitam! Nakon svih ovih godina – ove sam po prvi puta uspio pohvatati barem 5 osnovnih utrka za ukupni plasman.

Cestitke i za sve one koji su nastupali po kolima redovito i zahvaljujem na ugodnom druzenju nakon utrke i nadam se da se vidimo u sljedecoj sezoni ZL. Ako zelite poboljsati svoje rezultate dogodine u Kostreni i Kastvu – slobodno me kontaktirajte. Mogu Vam pomoci. Uvijek možete biti brži i snazniji!

LP!

Damir

UKUPNI REZULTATI 9. RIJEČKE ZIMSKE LIGE U TRČANJU

 

« Lavaredo Ultra Trail     100 kilometara Istre »


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.